Keitto, savustus ja kypsennys

Keitto, savustus ja kypsennys

Eri tuotteiden savustukseen, keittoon ja kypsennykseen löytyy monenlaisia menetelmiä ja kombinaatioita niin panostoimisen kuin jatkuvatoimisenakin. Savustus, loimutus, paahto, höyrykypsennys, pintapaisto, rasvapaisto ja erilaiset keittopadat muodostavat laajan kokonaisuuden laitteita.

Kypsennys- ja jäähdytyslaitteet

Moduulirakenteiset spiraalijäähdyttimet ja -keittimet ovat nerokas tapa saada pitkän tuotantolinjat edut pienelle lattiapinta-alalle. Varustus voidaan rakentaa mm. kuumalle ilmalle, höyrylle, kaasulle ja eri kylmäaineille. Sovelluksia löytyy kaikille elintarviketuotannon aloille. Laitteita on saatavilla 200–1500 mm kuljetinleveyksillä. Spiraalilaitteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös lineaarisia kypsennys- ja rasvapaistolaitteita.

Päämiehen omalle sivustolle