Kypsennys, savustus ja jäähdytys

Kypsennys, savustus ja jäähdytys

Makkarankatkontalaitteet

Inotecin makkarankatkontalaitteet ovat nopea ja luotettava vaihtoehto perinteisille erottelumenetelmille. Makkaravitja syötetään koneeseen, jossa se kuljetetaan kameran ohi. Kameran avulla kone ajoittaa leikkauksen makkaroiden kierrekohtiin, ja toisistaan puhtaasti irti leikatut makkarat tulevat hallitusti ulos koneen toisesta päästä. Inotecin menetelmä on toimiva, oli pakkauslinjassa katkontalaiteen perässä sitten robotti tai ihminen. Valikoimasta löytyy oikea laite eri suolityypeille ja kaliibereille sekä omansa myös suorille tai käyrille makkaroille.

Päämiehen omalle sivustolle

Belgialaisen Afoheatin grillitunnelit ovat tehokkaita ja kompakteja laitteita lihan, kalan, juustojen, kasvisten ja valmisruokien pintagrillaukseen ja sulatukseen. Grillitunnelilla onnistuu myös ohuiden tuotteiden läpikypsennys ja se sopii myös pintamaustetuille tuotteille. Jatkuvatoiminen laite sulkee tuotteen pinnan, tuottaa vain vähän hävikkiä ja antaa tuotteelle aidon grillauksen maun.

Tunneli tuottaa infrapunavaloa ja lämpöä kaasupoltinten avulla – kokonaan ilman sähköä. Sähköä laite kuluttaa ainoastaan kuljettimen ja ohjauksen toimintaan, minkä vuoksi käyttökustannukset pysyvät matalina. Grillitunnelia, sen polttimia ja poltinten määrää voidaan muunnella asiakkaan toiveiden mukaan. Laitteeseen on saatavilla myös esimerkiksi tuotteen kääntöasema ja kuljettimen automaattipesuri. Afoheat valmistaa myös grillimarkkereita, joilla tehdään tuotteen pintaan esimerkiksi grilliraitoja.

Päämiehen omalle sivustolle

Kypsennys- ja jäähdytyslaitteet

Moduulirakenteiset spiraalijäähdyttimet ja -keittimet ovat nerokas tapa saada pitkän tuotantolinjat edut pienelle lattiapinta-alalle. Varustus voidaan rakentaa mm. kuumalle ilmalle, höyrylle, kaasulle ja eri kylmäaineille. Sovelluksia löytyy kaikille elintarviketuotannon aloille. Laitteita on saatavilla 200–1500 mm kuljetinleveyksillä. Spiraalilaitteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös lineaarisia kypsennys- ja rasvapaistolaitteita.

Päämiehen omalle sivustolle

Doleschal savustus-, keitto- ja jäähdytyslaitteistot

Doleschal valmistaa korkealaatuisia ja ekologisia savustus-, keitto-, intensiivijäähdytys- ja kylmäsavustuslaitteita vuosikymmenien kokemuksella. Viime vuosina laitteistot ovat kehittyneet huomattavasti niin ohjauksen, toimintaperiaatteen kuin energiatehokkuudenkin saralla. Doleschal on panostanut tuotekehityksessään erityisesti ekologisiin ratkaisuihin, minkä vuoksi yritystä pidetään alansa kehitystyön edelläkävijänä.

Päämiehen omalle sivustolle