Afoheat

Licensed to grill

Belgialaisen Afoheatin grillitunnelit ovat tehokkaita ja kompakteja laitteita lihan, kalan, juustojen, kasvisten ja valmisruokien pintagrillaukseen ja sulatukseen. Grillitunnelilla onnistuu myös ohuiden tuotteiden läpikypsennys ja se sopii myös pintamaustetuille tuotteille. Jatkuvatoiminen laite sulkee tuotteen pinnan, tuottaa vain vähän hävikkiä ja antaa tuotteelle aidon grillauksen maun. Tunneli tuottaa infrapunavaloa ja lämpöä kaasupoltinten avulla – kokonaan ilman sähköä. Sähköä laite kuluttaa ainoastaan kuljettimen ja ohjauksen toimintaan, minkä vuoksi käyttökustannukset pysyvät matalina. Grillitunnelia, sen polttimia ja poltinten määrää voidaan muunnella asiakkaan toiveiden mukaan. Laitteeseen on saatavilla myös esimerkiksi tuotteen kääntöasema ja kuljettimen automaattipesuri. Afoheat valmistaa myös grillimarkkereita, joilla tehdään tuotteen pintaan esimerkiksi grilliraitoja.

Päämiehen omalle sivustolle

Belgialaisen Afoheatin grillitunnelit ovat tehokkaita ja kompakteja laitteita lihan, kalan, juustojen, kasvisten ja valmisruokien pintagrillaukseen ja sulatukseen. Grillitunnelilla onnistuu myös ohuiden tuotteiden läpikypsennys ja se sopii myös pintamaustetuille tuotteille. Jatkuvatoiminen laite sulkee tuotteen pinnan, tuottaa vain vähän hävikkiä ja antaa tuotteelle aidon grillauksen maun.

Tunneli tuottaa infrapunavaloa ja lämpöä kaasupoltinten avulla – kokonaan ilman sähköä. Sähköä laite kuluttaa ainoastaan kuljettimen ja ohjauksen toimintaan, minkä vuoksi käyttökustannukset pysyvät matalina. Grillitunnelia, sen polttimia ja poltinten määrää voidaan muunnella asiakkaan toiveiden mukaan. Laitteeseen on saatavilla myös esimerkiksi tuotteen kääntöasema ja kuljettimen automaattipesuri. Afoheat valmistaa myös grillimarkkereita, joilla tehdään tuotteen pintaan esimerkiksi grilliraitoja.