Poly-clip System

Poly-clip System on vuonna 1922 perustettu saksalainen klipsien ja suljentalaitteiden valmistaja ja maailman markkinajohtaja alallaan. Kaikki Poly-clip Systemin tuotteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Saksassa. Tuotteet ovat tunnettuja eritoten luotettavuudestaan, turvallisuudestaan ja hygieenisyydestään. Poly-clip Systemin valikoima kattaa kaiken kokoisten yritysten tarpeet manuaalisista pienkoneista aina suurteollisuuden automatisoituihin koneisiin asti. Suljennan lisäksi koneita voi käyttää etikettien, narujen ja narulenkkien syöttämiseen tuotteisiin. Suurimpia Poly-clip Systemin koneilla ajettavia tuoteryhmiä ovat liha-, meijeri-, leipomo ja valmisruokatuotteet. Yritys tarjoaa ratkaisuja myös räjähde- ja kemianteollisuuteen.

Päämiehen omalle sivustolle

Klipsit

Poly-clip System käyttää klipseissään itse kehittämäänsä SAFE-COAT-pinnoitetta, jonka ansiosta klipsit ovat turvallisia ja hygieenisiä. Klipseissä ei käytetä lainkaan tahraavia öljyjä tai muita pinnoitteita. Klipsit valmistetaan puhtaasta alumiinista tai ensiluokkaisesta seosmetallista huolella siten, että niiden ja lopputuotteen käyttö on turvallista.

Poly-clip System tarjoaa jämerää laitteistoa elintarviketeollisuuden lisäksi myös kemian- ja räjähdeteollisuuden non-food -tuotteiden suljentaan.