Ajankohtaista

VF 820 ja VF 828 ovat uuden sukupolven keskikokoluokan ruiskuja, joista jälkimmäinen on skaalautuva, mikä mahdollistaa kapasiteetin kasvattamisen myöhemmin pelkän ohjelmistopäivityksen avulla. VF 820 soveltuu mainiosti esimerkiksi makkaran tai kokolihatuotteiden ruiskutukseen, tai erilaisten tuotteiden annostelu- ja muotoilukäyttöön. VF 828 on samankokoinen, mutta hieman tehokkaampi ruisku, johon on mahdollista liittää myös myllykäyttö. Molempiin ruiskuihin on saatavilla automaattinen mollannostolaite sekä useita optioita, kuten ympäröivän ilman desinfiointi UV-säteilyllä tai automaattinen esipesujärjestelmä.

FS 525 on monikäyttöinen ruiskuun liitettävä muotoilu- ja leikkauslaite, jolla voidaan leikkaustyökalua (reikälevy- tai sirppileikkuri) vaihtamalla valmistaa erimuotoisia tuotteita halutulla kaliiberilla (max 130 mm). Reikälevyleikkurilla saadaan valmistettua kolmiulotteisia tuotteita, kuten pullia, Cevapciciä tai kebabia niin liha- kuin kasvisperäisestäkin materiaalista. Suurempaan kaliiberiin ja kapasiteettiin (jopa 350 annosta/min) päästään sirppileikkurilla, jolla voidaan valmistaa tasaleikattuja tuotteita, kuten pihvejä, viipaleita tai nugetteja joko myllykäytöllä tai ilman.

 

Pienimuotoiseen tai artesaanituotteiden annosteluun soveltuu mainiosti ruiskun ulostuloon liitettävä käsiannostelija DV 85-1. Tällä helppokäyttöisellä annostelijalla on mahdollista annostella tarkasti hyvin erilaisia massoja joko suoraan pellille tai rasiaan. Annostelupään voi kätevästi vaihtaa sen mukaan onko annosteltava massa kiinteää vai juoksevaa, ja annostelua voidaan hienosäätää annostelunopeutta muuttamalla.

 

 

Juoksevien tuotteiden annosteluun on nyt saatavilla erityisellä suulakkeella ja männällä varustettu paineilmalla toimiva annosteluventtiili DV 85-3. Suulakeratkaisu 22 mm ulostulolla mahdollistaa tuotteen annostelun ilman valumista, jolloin annostarkkuus saadaan pidettyä erittäin hyvänä. Laite voidaan jälkikäteen muokata niin, että kiinteiden massojen annostelu onnistuu myös. Tämä pätee myös toiseen suuntaan eli jos teillä on jo olemassa oleva DV 85-3 annostelumäntä, niin se on mahdollista muokata juokseville tuotteille soveltuvaksi.

 

 

Uusi korkean kapasiteetin venttiilitön annostelulaite DS 552 mahdollistaa annostelun jopa 24 linjalle rasiaan, taikinamatolle tai syvävetopakkauksiin. Kolme eri kaliiberivaihtoehtoa ja yli tusina suutinvaihtoehtoa mahdollistavat niin kiinteän kuin juoksevankin massan annostelun haluttuun muotoon. Servokäyttöinen virtauksenjakaja takaa, että annostarkkuus pysyy erittäin hyvänä. Annostelu on mahdollista toteuttaa joko staattisesti tai tarvittaessa ylös-alas-liikkuvalla kehikolla.

 

 

Taikinan annosteluun ja leikkaukseen on saatavilla uusi jatkuvatoiminen servo-ohjattu SE 442-1. Lyhyt putkitus ruiskun ja annostelulaitteen välillä sekä sirppimallinen leikkuri takaavat, että massaan kohdistuu mahdollisimman vähän vaivausta. Näin ollen esimerkiksi herkän vehnätaikinan (mm. pizza, paahtoleipä, limppu) leikkaus ja annostelu onnistuu vaivattomasti ja tarkasti. Laitteella on mahdollista päästä jopa 12 000 annoksen tuntikapasiteettiin riippuen tuotteesta.

 

Lisätiedot Vesantin konemyyjiltä, kysy rohkeasti lisää.

 

Vesantin konemyynti toivottaa teille mukavaa kevättä!

 

Vesantti Oy ja tanskalainen Source Technology ovat sopineet yhteistyöstä Suomessa. Vesantti hoitaa jatkossa Source Technologyn tuotteiden myynnin ja jälkimarkkinoinnin Suomessa.

Source Technology on innovatiivisiin ekstruusioratkaisuihin keskittyvä tanskalainen konevalmistaja, jonka laitteilla valmistetaan tuotteita niin liha- kuin kasvispohjaisista raaka-aineista.

Vesantti Oy vahvistaa konemyyntiään.

Janne Rauta on aloittanut 12.8.2019 konemyynnissä. Jannen tarkempi vastuualue määrittyy myöhemmin. Janne on koulutukseltaan Insinööri (AMK) ja ETM, joten elintarvikeala on hänelle jo entuudestaan tuttua.

Jannen yhteystiedot löytyvät yritys-sivulta.

Toivotamme Jannen tervetulleeksi Vesantille!

Hyvä asiakkaamme,

Pyrimme kehittämään toimintaamme, jotta pystyisimme palvelemaan teitä jatkossa entistäkin paremmin.

Olemme ottaneet 1.4.2019 käyttöön varaosamyynnin päivystyspuhelimen, josta saatte kiinni paikalla olevan henkilön, joka palvelee teitä varaosatilauksissa. Pyydämmekin ystävällisesti jatkossa ottamaan ensisijaisesti yhteyttä joko tähän uuteen varaosapalvelun matkapuhelinnumeroon 0401408652 tai sitten perinteiseen lankapuhelinnumeroomme 09 5491 6095, joka on jatkossa varattu varaosapalvelullemme.

Lisäksi 1.4.2019 alkaen olemme ottaneet käyttöön myös varaosapalvelullemme yhteisen sähköpostiosoitteen, josta tavoittaa paikalla olevan henkilön, joka palvelee teitä varaosatilauksissanne. Normaalit varaosatilaukset toivommekin siis lähetettävän jatkossa sähköpostiosoitteeseen varaosat (at) vesantti.fi

 

Keijo Kauppinen on aloittanut Vesantti Oy:n varaosa myynnissä 1.4.2019. Keijolla on pitkä kokemus elintarviketeollisuuden teknisistä toimista ja varaosista. Toivotamme Keijon tervetulleeksi Vesantille!

Maailman suurimmat liha-alan messut järjestetään joka kolmas vuosi Frankfurtissa. IFFA 2019 esittelee 4.-9.5.2019 alan uusimmat ja suurimmat uutuudet, sekä tarjoaa näköalapaikan alan kehitykseen.

Vesantti Oy on paikalla messuilla lähes koko messujen ajan 4.-8.5.2019. Messuilla mukana

Konemyynti:
Jarno Leppälä
Niko Nurminen
Pekka Mäyry
Pertti Voutilainen

Maustemyynti:
Juhani Selkämö
Jorma Antila
Martti Raski

Käyttöteknologia ja huolto:
Jarmo Luukkonen, paikalla 6.5. asti
Mika Jylhä

Sovitaan tapaaminen ennakkoon, tai tavataan lennosta messuilla! Frankfurtissa nähdään!!

Pasi Riikonen on liittynyt Vesantin huoltotiimiin. Pasilla on pitkä kokemus elintarviketeollisuuden kunnossapidosta. Pasin yhteystiedot löytyvät huollon yhteystiedoista. Toivotamme Pasin tervetulleeksi Vesantin toimintaan!

IBA-messut järjestään Münchenissä 15.-20.9.2018.

IBA on maailman suurimpiin ja tärkeimpiin kuuluva leipomo- ja snack-teollisuuden messutapahtuma, joka kerää joka kolmas vuosi Müncheniin liki 80.000 alan toimijaa noin 170 maasta.

Vesantin edustajat ovat paikalla seuraavasti:
15.-16.9. Jarno Leppälä, 0400 318 457
17.-19.9. Niko Nurminen, 040 583 4776

Tavataan messuilla!

Anuga Foodtec on Saksan Kölnissä 20.-23.3.2018 järjestettävä merkittävä elintarviketeollisuuden laitteiden messutapahtuma. Vesantin edustajat ovat messuilla tavattavissa tiistaista torstaihin seuraavasti:

Jarno Leppälä 20.-22.3.2018
Niko Nurminen 20.-22.3.2018
Pertti Voutilainen 20.-22.3.2018
Pekka Mäyry 20.-22.3.2018
Jarmo Luukkonen 21.-22.3.2018

Nähdään messuilla!!

P.S. Lisätietoja Anuga Foodtec -messuista löytyy osoitteesta http://www.anugafoodtec.com

Maailman johtava pakkausalan tapahtuma Interpack järjestetään Düsseldorfissa 4.-10.5.2017. Vesantti Oy osallistuu messuille päämiestensä osastojen kautta. Vesantti Oy:n edustajat ovat paikalla seuraavasti:
Jarno Leppälä 4.-6.5.2017
Niko Nurminen 8.-10.5.2017

Ota rohkeasti yhteyttä, tavataan messuilla!