Täyttö, annostelu, muotoilu, pakkaus ja suljenta

Täyttö, annostelu, muotoilu, pakkaus ja suljenta

Ruiskuun liitettävien Handtmann- ja Verbufa-muotoilulisälaitteiden avulla tuotteet saadaan haluttuun muotoon esimerkiksi pihviksi, pullaksi, tikuksi tai donitsiksi. Tarjolla on laaja valikoima eri ominaisuuksilla varustettuja ja eri tehoisia vaihtoehtoja. Lisälaitteiden avulla makkararuiskujen käyttöalue laajentuu huomattavasti. Muotoilulisälaite RF 440 soveltuu lihapyöryköiden ja pihvien muotoiluun pienille ja keskisuurille yrityksille.

FS 510:lla puolestaan voidaan katkaista erilaisia suolettomia tuotteita erittäin tehokkaasti ja tarkasti ja jakaa tuotevirta jopa 24 eri osaan horisontaalisesti. Laite soveltuu niin liha-, juusto-, kala- kuin kasvistuotteille. Co-ekstruusiolaitteella kahden ruiskun tuotevirta voidaan yhdistää siten, että yhden ruiskun massa tulee tuotteen pintaan ja toisen ytimeen. Myös Co-ekstruusiolaitteella onnistuu tuotteen muotoilu

Päämiehen omalle sivustolle

Handtmannin makkararuiskuinakin tunnetut vakuumitäyttölaitteet ja niihin liittyvät annostelu- ja muotoilulisälaitteet tunnetaan erityisesti toimintavarmuudestaan ja annostelutarkkuudestaan. Nimestään huolimatta makkararuiskut soveltuvat muidenkin tuotteiden annosteluun ja niitä on käytössä kaikilla elintarvikealan sektoreilla.

Handtmannin laitteiden käyttäminen on helppoa suomenkielisen Windows-pohjaisen ohjausjärjestelmän ansiosta. Ruiskuja on saatavilla monessa eri teho- ja voimaluokassa ja niihin on tarjolla monia eri lisävarusteita, esimerkiksi lihamyllyvarustus sekä annostelu- ja muotoilulaitteita.

Päämiehen omalle sivustolle