Seydelmann

In the hands of the best

Seydelmann on maailman johtavia elintarviketeollisuuden koneiden valmistajia ja yksi alan pioneereista. Yrityksen historia ulottuu aina vuoteen 1834, jolloin se perustettiin Stuttgartissa. Sama perhe luotsaa yritystä vielä tänäkin päivänä jo viidennessä sukupolvessa. Seydelmann tunnetaan erityisesti vankkarakenteisista kuttereista ja lihamyllyistä. Molemmissa konetyypeissä yrityksellä on ollut jo vuosikymmeniä vankka jalansija Suomessa. Näiden lisäksi Seydelmann valmistaa sekä sekoittimia, monikäyttöisiä sekoitinlihamyllyjä että tuotantolinjoja.

Päämiehen omalle sivustolle

Seydelmannin tehokkaita sekoitinlihamyllyjä voi käyttää joko sekoittimena, myllynä tai näiden yhdistelmänä. Ensiluokkaiset valmistusmateriaalit ja huolella suunnitellut tekniset ratkaisut tekevät koneesta pitkäikäisen, eikä mekaanista kulumista juurikaan esiinny. Sekoitinlihamyllyihin voi liittää myös jäähdytys- tai vakuumivarustuksen.

Kaikki Seydelmannin lihamyllyt valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Valikoima on laaja ja sisältää sopivan koneen niin pienelle kuin suurellekin yritykselle. Myllyjä saa myös sekoitinvarustuksella, jolloin esimerkiksi mausteet ja lisäaineet voi lisätä ennen jauhantaa. Lisäksi Seydelmann tarjoaa oman malliston jäisen raaka-aineen jauhamiseen sekä universaaleja malleja, joilla voi jauhaa tuoretta ja jäistä raaka-ainetta samanaikaisesti.

Seydelmann-kutterin runko ja malja valmistetaan sataprosenttisesti ruostumattomasta teräksestä. Valmistusmateriaali ja laadukkaat komponentit takaavat koneelle vuosikymmenten käyttöiän. Maljakuttereita on monessa kokoluokassa (20–1200 litraa) ja niihin voi liittää lukuisia lisävarusteita, kuten vakuumi- tai keittotoiminnon. Ohjausjärjestelmien (Command ja Auto-Command) ansiosta muun muassa tuotekohtaisten ohjelmien teko resepteineen onnistuu vaivatta.

Perinteisten maljakuttereiden lisäksi Seydelmannilta on saatavilla läpivientikuttereita kahdessa eri kokoluokassa (140 mm ja 250 mm reikälevyillä). Teräkokoonpanoa muuntelemalla voi valmistaa niin hienoja emulsiomassoja kuin karkearakenteisia tuotteitakin.