Suikalointi, kuutiointi ja viipalointi

Suikalointi, kuutiointi ja viipalointi

Eritehoisia koneita suikalointiin, kuutiointiin, viipalointiin ja määräpainoleikkuuseen. Nyt jäiselle ja luulliselle lihalle ja kalalle.

Kuutiointi- ja suikalointikoneet

Rühlen valikoimista löytyy kuutioimiseen ja suikalointiin  soveltuvia koneita kaikkien kokoluokkien toimijoille. Pienimmät laitteet ovat manuaalisesti ladattavia, kun taas kokohaitarin yläpäästä löytyvä kookkain kone on tarvittaessa mahdollista ladata täysin automaattisesti. Leikkuuterien tyypeillä ja terien jaolla voidaan vaikuttaa leikkausgeometriaan ja sitä kautta luoda joustavasti erilaisia paloja. Huolimatta lukuisista mahdollisista terien kokoonpanoista, terien vaihtaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Näin tuotevaihdot pysyvät lyhyinä ja tuotantoprosessi tehokkaana.

 

Päämiehen omalle sivustolle

Määräpaino- ja annosleikkurit

Leikkeiden ja pihvien leikkaamiseen MAJAlta on saatavilla kolmea automaatiotasoltaan erilaista konetta. Läpiajettavat koneet ohjaavat ja puristavat lihan joko vertikaalisten tai horisontaalisten teriensä läpi. Leikkaus on tasaisen tarkka, joskaan leikatut palat eivät ole lihan epäsäännöllisen muodon vuoksi määräpainossa. Automaattisessa määräpaino leikkuukoneessa liha puolestaan puristetaan muotin sisällä kasaan ja syötetään terälle, jolloin määräpaino saavutetaan vaivattomasti. Tästä vielä pidemmälle automatisoitu versio syöttää leikatut palat halutunlaisena kokonaisuutena rasiaan.

Päämiehen omalle sivustolle