Stephan

Vuonna 1953 perustetun Stephanin koneet ovat avainasemassa useissa suurissa elintarvikealan yrityksissä kautta maailman. Stephan valmistaa koneita ja tuotantolinjoja leipomo-, valmisruoka-, liha- ja meijeriteollisuuteen. Suomessa Stephan on erittäin vahva erityisesti valmisruokateollisuudessa, johon yritys tarjoaa erilaisia kolloidimyllyjä, mikrokuttereita, universaalikoneita ja keittopatoja. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu hyvin monikäyttöinen Vacutherm-kone.

Päämiehen omalle sivustolle

Kolloidimyllyt ja mikrokutterit soveltuvat erinomaisesti erilaisten tuotteiden hienontamiseen kun partikkelikoon halutaan olevan hyvin pieni. Laitteita saa sekä pysty- että horisontaaliversioina sekä erilaisilla teräsarjakombinaatioilla monessa eri koossa

Monessa eri koossa valmistettavat universaalikoneet soveltuvat hyvin erilaisten kastikkeiden, keittojen ja lastenruokien valmistamiseen. Tuotteen kuumennus voi tapahtua suoraan tai epäsuorasti. Koneet voidaan varustaa vakuumilla ja säiliön sisäpuolen terien vuoksi niillä voi yhtäaikaisesti leikata ja sekoittaa tuotetta. Kuiva-aineille koneissa on erillinen täyttösuppilo. Universaalikoneet sopivat erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön.