Alco

Alco-Food-Machines on perinteikäs perheyritys, joka valmistaa moderneja elintarvikkeiden käsittelylaitteita jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Valikoimasta löytyy laitteita niin valmisruoan, lihan, kalan kuin makeisten ja leivonnaisten käsittelyyn.

Päämiehen omalle sivustolle

Kypsennys- ja jäähdytyslaitteet

Moduulirakenteiset spiraalijäähdyttimet ja -keittimet ovat nerokas tapa saada pitkän tuotantolinjat edut pienelle lattiapinta-alalle. Varustus voidaan rakentaa mm. kuumalle ilmalle, höyrylle, kaasulle ja eri kylmäaineille. Sovelluksia löytyy kaikille elintarviketuotannon aloille. Laitteita on saatavilla 200–1500 mm kuljetinleveyksillä. Spiraalilaitteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös lineaarisia kypsennys- ja rasvapaistolaitteita.

Litistäjät tekevät litistystyön usealla eri rullaparilla, jolloin lihan palautumisefekti pystytään välttämään. Paksuuden säätö toimii portaattomasti ja kuljettimen nopeus voidaan säätää muuhun tuotantoon sopivaksi. Muiden Alco-laitteiden tapaan litistäjät on valmistettu helppokäyttöisiksi ja helposti puhdistettaviksi.

Pintamausto-, kuiva- ja märkäpaneerauslaitteet

Alcon pintamausto-, kuiva- ja märkäpaneerauslaitteiden avulla tuotteiden pinnalle voidaan laitetyypistä riippuen lisätä erilaisia nestemäisiä ja tomumaisia aineita, sokereita, jauhoja, muruja ja muita vastaavia aineosia. Laitteita on saatavilla eri kuljetinleveyksillä (250–1000 mm), minkä vuoksi ne sopivat monelle eri tuotantokapasiteetille.

Alcon mureuttajat ovat varmatoimisia laitteita, joiden käsittely ja puhtaanapito on helppoa. Ylä- ja alaterävalssia voidaan säätää portaattomasti, jolloin tuotteista saadaan halutunlaisia ja vältetään tuotteen läpiviiltäminen. Mureuttajia on saatavilla 400–900 mm kuljetinleveyksillä.