Muotoilu

Muotoilu

Makkararuiskuihin voi liittää erilaisia lisälaitteita muotoiltujen tuotteiden valmistukseen. Muotoilulisälaitteilla voidaan valmistaan pullia, pihvejä ja muita erikoismuotoja, tarvittaessa myös täytettynä. Valikoimastamme löytyvät myös perinteiset tasomuotoilijat.

PowerHeater pohjautuu ekstruusioteknologiaan. Powerheater kohdistaa käsiteltävään tuotteeseen, tyypillisimmin emulsiopohjaiseen raaka-aineeseen, sekä mekaanista- että lämpöenergiaa.  Käsittelyn vaikutuksesta emulsio saa kiinteämmän suutuntuman ja rakenteen, joka muistuttaa lihan rakennetta kaikessa moninaisuudessaan.  Prosessi on tarkkaan hallittu, kustannustehokas ja turvallinen. Lopputuotteen ulkonäköä voidaan säätää erillisillä FlexiCut-leikkurilla, jonka avulla on mahdollista saada aikaan esimerkiksi suikalemaisia paloja tai lastuja.

Päämiehen omalle sivustolle

Ruiskuun liitettävien Handtmann- ja Verbufa-muotoilulisälaitteiden avulla tuotteet saadaan haluttuun muotoon esimerkiksi pihviksi, pullaksi, tikuksi tai donitsiksi. Tarjolla on laaja valikoima eri ominaisuuksilla varustettuja ja eri tehoisia vaihtoehtoja. Lisälaitteiden avulla makkararuiskujen käyttöalue laajentuu huomattavasti. Muotoilulisälaite RF 440 soveltuu lihapyöryköiden ja pihvien muotoiluun pienille ja keskisuurille yrityksille.

FS 510:lla puolestaan voidaan katkaista erilaisia suolettomia tuotteita erittäin tehokkaasti ja tarkasti ja jakaa tuotevirta jopa 24 eri osaan horisontaalisesti. Laite soveltuu niin liha-, juusto-, kala- kuin kasvistuotteille. Co-ekstruusiolaitteella kahden ruiskun tuotevirta voidaan yhdistää siten, että yhden ruiskun massa tulee tuotteen pintaan ja toisen ytimeen. Myös Co-ekstruusiolaitteella onnistuu tuotteen muotoilu

Päämiehen omalle sivustolle