Jatkokäsittely

Jatkokäsittely

Rühlen sekoittimet soveltuvat vakuumin ja jäähdytyksen ansiosta erityisen hyvin myös maseeraukseen, marinointiin ja suolaukseen. Laitteiden kokoluokat kattavat niin pienen kuin suurenkin toimijan tarpeet. Kestävän ja hygieenisen rakenteen ansiosta laitteet ovat helposti puhdistettavia. Sekoittimen ulompi lapa kaapii seinät ja pohjan tarkasti, jolloin tuotetta ei pääse kertymään laitteen seinille. Laitteisiin on saatavilla sisempi sekoitinlapa, joka takaa tehokkaan sekoittumisen koko säiliön tilavuudelta. Lavat toimivat itsenäisesti ja niitä voidaan pyörittää yksilöllisillä nopeuksilla joko samaan tai eri suuntaan toisistaan riippumatta. Laitteen kallistuskulmaa voidaan säätää, jolloin yhdessä vakuumin, jäähdytyksen ja sekoitinlapojen ansiosta jokaiselle tuotteelle löytyy optimaalinen sekoitustapa. Sekoitusohjelmat voidaan tallentaa käyttöpaneeliin, ja yksi sekoitusohjelma voi sisältää useita askeleita. Näin ollen sekoittimen ominaisuuksia voi käyttää monipuolisesti yhdistelemällä esimerkiksi erilaisia vakuumiasteita, kallistuskulmia ja sekoitinnopeuksia ohjelman kuluessa.

Päämiehen omalle sivustolle

Variomix-spiraalisekoittimissa yhdistyy nopeus ja hellävaraisuus. Sekoittimissa on kaksi sisäkkäistä spiraalia, joita voidaan pyörittää itsenäisesti haluttuun suuntaan halutulla nopeudella. Sekoitettavaan materiaaliin ei spiraalimuodon ansiosta kohdistu lainkaan suoraa ja repivää liikettä. Näin esimerkiksi salaatit tai lihatuotteet pysyvät mahdollisimman ehyinä, mutta sekoittuvat silti nopeasti ja tehokkaasti. Variomix-sekoittimia on saatavilla 150–4000 litran kokoluokissa. Tarpeen tullen laitteen voi varustaa mm. keitto- tai jäähdytyssuuttimilla, vakuumi-, punnitus-, vesimittari- tai mikroaaltovarustuksella.

Päämiehen omalle sivustolle

Maseerauslaitteet ovat kehittyneet viime vuosina huimasti, ja Inject Star on ollut kehityksen kärjessä. Nykylaitteiden hienostunut ohjaustekniikka mahdollistaa entistä tuotelähtöisempien ohjelmien tekemisen. Koneita on saatavilla esimerkiksi vakuumi- tai jäähdytystekniikalla, horisontaalisina ja kallistuvina malleina sekä manuaalisesti tai imualtaalla täytettävinä vaihtoehtoina.

Päämiehen omalle sivustolle

Monessa eri koossa valmistettavat universaalikoneet soveltuvat hyvin erilaisten kastikkeiden, keittojen ja lastenruokien valmistamiseen. Tuotteen kuumennus voi tapahtua suoraan tai epäsuorasti. Koneet voidaan varustaa vakuumilla ja säiliön sisäpuolen terien vuoksi niillä voi yhtäaikaisesti leikata ja sekoittaa tuotetta. Kuiva-aineille koneissa on erillinen täyttösuppilo. Universaalikoneet sopivat erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön.

Päämiehen omalle sivustolle

Pintamausto-, kuiva- ja märkäpaneerauslaitteet

Alcon pintamausto-, kuiva- ja märkäpaneerauslaitteiden avulla tuotteiden pinnalle voidaan laitetyypistä riippuen lisätä erilaisia nestemäisiä ja tomumaisia aineita, sokereita, jauhoja, muruja ja muita vastaavia aineosia. Laitteita on saatavilla eri kuljetinleveyksillä (250–1000 mm), minkä vuoksi ne sopivat monelle eri tuotantokapasiteetille.

Päämiehen omalle sivustolle