Täyttö, annostelu, muotoilu, pakkaus ja suljenta

Täyttö, annostelu, muotoilu, pakkaus ja suljenta

Puoliautomaattiset suljentalaitteet

Puoliautomaattisilla suljentalaitteilla varsinainen suljentaliike tehdään manuaalisesti. Annoksen sulkemisen jälkeen laite antaa ruiskulle annostelusignaalin. Pienemmästä ja yksinkertaisemmasta rakenteestaan huolimatta myös puoliautomaattisilla koneilla päästään varsin mukaviin tuntitehoihin sekä kaliiberikokoihin.

Päämiehen omalle sivustolle

Poly-clip system on automaattisulkijoiden maailman markkinajohtaja, jonka valikoimasta löytyy tuotteillesi sopiva laite niin tehon kuin kaliiberitarpeenkin osalta. Hygieeniset ja tehokkaat automaattisulkijat takaavat pötkötuotteille puhtaat suljentakohdat. Ruiskun antaman määräpainoisen annoksen jälkeen ruisku lähettää sulkijalaitteelle klipsaussignaalin. Annosten välinen tyhjä suoli kiristetään ja puristetaan tyhjäksi suljenta-alueelta, minkä jälkeen laite tarvitsee ainoastaan millisekunteja edellisen annoksen lopun ja seuraavan annoksen alun yhtäaikaiseen suljentaan ja annosten erottamiseen halutusta välistä. Kaliiberista riippuen laitteilla voidaan päästä jopa 300 annokseen minuutissa.

Päämiehen omalle sivustolle

Handtmannin makkararuiskuinakin tunnetut vakuumitäyttölaitteet ja niihin liittyvät annostelu- ja muotoilulisälaitteet tunnetaan erityisesti toimintavarmuudestaan ja annostelutarkkuudestaan. Nimestään huolimatta makkararuiskut soveltuvat muidenkin tuotteiden annosteluun ja niitä on käytössä kaikilla elintarvikealan sektoreilla.

Handtmannin laitteiden käyttäminen on helppoa suomenkielisen Windows-pohjaisen ohjausjärjestelmän ansiosta. Ruiskuja on saatavilla monessa eri teho- ja voimaluokassa ja niihin on tarjolla monia eri lisävarusteita, esimerkiksi lihamyllyvarustus sekä annostelu- ja muotoilulaitteita.

Päämiehen omalle sivustolle